9 страв з молоденькою редиски (закуски, супи, соуси)
Перше, що збирають з грядок на городі – редиска. Соковита, хрустка і така довгоочікувана! Найперша редиска з’їдається просто так і без нічого, потім хочеться зробити з неї салатик. А коли її раптом стає багато, приходять ідеї і бажання приготувати з неї щось таке. Ось тоді-то вам стане в нагоді наша добірка рецептів
Маринований редис (редиска) швидкого приготування
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 400 г
- Цукор – 2-3 ч. л.
- Сіль морська – 1 ч. л.
- Оцет 6% – 4 ч. л.
- Перець чорний горошком – 5-6 шт.
- Вода – 1 стакан
- Часник молодий – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Калорійність: 41 кКал
Час приготування: 35 хв.
——–
Суп з редискою
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редиска – 350 г
- Вода – 500 мл
- Борошно – 25 г
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Зелень, сіль – за смаком
Калорійність: 47 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Закуска з редьки і моркви
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Морква – 1 шт.
- Редис – 6-7 шт.
- Маслини – 10 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Часник – 1-2 зубчики
- Кріп – за смаком
Калорійність: 57 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Сметанний соус з редисом і зеленою цибулею
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 8 шт.
- Цибуля зелена – 3 стебла (10 г)
- Сметана будь-якої жирності – 200 мл
- Сіль і перець – за смаком
Калорійність: 62 кКал
Час приготування: 10 хв.
——–
Запечений редис
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 400 г
- Суміш прованських трав – 0,5 ч. л.
- Сіль – 3 щіпки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Цибуля зелена – 3 г (2 стебла) для подачі
Калорійність: 42 кКал
Час приготування: 20 хв.
——–
Закуска з редису
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 270 грам;
- Сир сирний – 100 грам;
- Петрушка – 8 гілочок;
- Часник – 0. 5 зубчики;
- Лук зелений – 1 перо;
- Сіль;
- Перець.
Калорійність: 65 кКал
Час приготування: 15 хв.
——–
Смажений редис
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 350 г
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 3 щіпки
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Цибуля зелена – 3 г (2 стебла) для подачі
Калорійність: 43 кКал
Час приготування: 10 хв.
——–
Бутерброди з редисом і вершковим сиром
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис – 5-6 шт.
- Мікрозелень – жменя
- Вершковий сир – 3 ст. л.
- Хліб – 3 скибочки
- Кунжут – за смаком
Калорійність: 134 кКал
Час приготування: 15 хв.
——–
Редис, фарширований сирною начинкою
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Редис великий – 700 г
- Сир плавлений – 100 г
- Яйце дрібне – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Часник – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець ч. м. – за смаком
Калорійність: 86 кКал
Час приготування: 25 хв.
——–
Приємного апетиту!