Город

9 страв з молоденькою редиски (закуски, супи, соуси)

Перше, що збирають з грядок на городі – редиска. Соковита, хрустка і така довгоочікувана! Найперша редиска з’їдається просто так і без нічого, потім хочеться зробити з неї салатик. А коли її раптом стає багато, приходять ідеї і бажання приготувати з неї щось таке. Ось тоді-то вам стане в нагоді наша добірка рецептів

Маринований редис (редиска) швидкого приготування

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 400 г
  • Цукор – 2-3 ч. л.
  • Сіль морська – 1 ч. л.
  • Оцет 6% – 4 ч. л.
  • Перець чорний горошком – 5-6 шт.
  • Вода – 1 стакан
  • Часник молодий – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Калорійність: 41 кКал

Час приготування: 35 хв.

——–

Суп з редискою

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редиска – 350 г
  • Вода – 500 мл
  • Борошно – 25 г
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Зелень, сіль – за смаком

Калорійність: 47 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Закуска з редьки і моркви

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Морква – 1 шт.
  • Редис – 6-7 шт.
  • Маслини – 10 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Кріп – за смаком

Калорійність: 57 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Сметанний соус з редисом і зеленою цибулею

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 8 шт.
  • Цибуля зелена – 3 стебла (10 г)
  • Сметана будь-якої жирності – 200 мл
  • Сіль і перець – за смаком

Калорійність: 62 кКал

Час приготування: 10 хв.

——–

Запечений редис

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 400 г
  • Суміш прованських трав – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 3 щіпки
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Цибуля зелена – 3 г (2 стебла) для подачі

Калорійність: 42 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Закуска з редису

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 270 грам;
  • Сир сирний – 100 грам;
  • Петрушка – 8 гілочок;
  • Часник – 0. 5 зубчики;
  • Лук зелений – 1 перо;
  • Сіль;
  • Перець.

Калорійність: 65 кКал

Час приготування: 15 хв.

——–

Смажений редис

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 350 г
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 3 щіпки
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Цибуля зелена – 3 г (2 стебла) для подачі

Калорійність: 43 кКал

Час приготування: 10 хв.

——–

Бутерброди з редисом і вершковим сиром

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 5-6 шт.
  • Мікрозелень – жменя
  • Вершковий сир – 3 ст. л.
  • Хліб – 3 скибочки
  • Кунжут – за смаком

Калорійність: 134 кКал

Час приготування: 15 хв.

——–

Редис, фарширований сирною начинкою

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис великий – 700 г
  • Сир плавлений – 100 г
  • Яйце дрібне – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець ч. м. – за смаком

Калорійність: 86 кКал

Час приготування: 25 хв.

——–

Приємного апетиту!